Ограбени сме, а други за наша сметка са се напечелили. Късат

...
Ограбени сме, а други за наша сметка са се напечелили. Късат
Коментари Харесай

Борисов: Ние сме ограбени, а някои са се напечелили

Ограбени сме, а други за наша сметка са се напечелили. Късат си ризите, че държавното управление надали не ще падне, в случай че падне дерогацията. Играят си с кое е нефтопродукт, кое не е, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по тематиката " Лукойл ", откакто следи военно обучение на полигона Нова село.

Следствие на политиката българите са ограбени, а някой отвън България се е възползвал, продължи Борисов, отправяйки отпратка към казаното от премиера Николай Денков по-рано, а точно, че няма индикации, че някой от България спомага за заобикалянето на петролните глобите, наложени на Русия. Министър-председателят участва на същото обучение на полигона край Сливен.

" Той е споделил, че никой в България не се е възползвал, нали? Значи, някой отвън България се е възползвал ", добави Борисов, представен от през днешния ден.бг.

" Приемам, имам вяра на Денков, че никой в България не се е възползвал. Опитваме се това плячкосване на българите да престане ", добави още Бойко Борисов.

Борисов не даде отговор на въпроса дали ще поддържа импортирания втори избор на съмнение към кабинета.

" Ще поддържаме държавното управление до на следващия ден, когато имам среща с актива на ГЕРБ ", сподели още Борисов. В събота ГЕРБ ще организира Национално заседание във Велико Търново.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР